Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Універсіада. Спортсмени Донеччини стали володарями срібних нагород

У другий, третій та четвертий дні ХХVII Всесвітньої літньої Універсіади в Казані (Росія) спортсмени Донецької області відзначилися першими призовими досягненнями.

У змаганнях 7 липня Дмитро Косенок у боротьбі на поясах (вагова категорія – 62 кг) завоював срібну медаль. Донецький спортсмен, який представляє СДЮСШОР з видів боротьби (тренери – Олег Сошенко та Сергій Крапівкін) провів 5 сутичок, у фіналі поступившись у впертій боротьбі супернику з Таджикістану. 

У змаганнях 8 липня першою в боротьбу за медалі вступила наша дзюдоїстка Марина Андрієвська (вагова категорія – 70 кг), яка зупинилася на стадії 1/8 фіналу.

Ігор Радівілов допоміг збірній Україні зі спортивної гімнастики в командному заліку завоювати срібні медалі. За підсумками шести вправ українські спортсмени набрали 269,950 бала, поступившись росіянам (273,150), але обійшовши команду Японії (269,700).

У змаганнях 9 липня в дисципліні «спортивна ходьба на 20 км» Донецьку область представляли Руслан Дмитренко та Іван Лосєв. У командному заліку наші легкоатлети посіли друге місце. Перемогу вибороли росіяни, а на третій сходинці опинились спортсмени з Канади. У особистому заліку свій срібний успіх розвинув Руслан Дмитренко, ставши другим з результатом 1:20.54. Він обійшов росіянина Дениса Стрєлкова, але поступився його співвітчизнику Андрію Кривову. Іван Лосєв за підсумками фінальних виступів зайняв 8 місце (1:24.43).

09.07.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах