Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку вшановували Ольгу Саладуху

15 квітня під час прес-конференції Донецького міського голови Олександра Лук’янченка заслужені нагороди отримала срібна призерка зимового чемпіонату світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях Ольга Саладуха.

Відома донецька легкоатлетка була відзначена Знаком пошани Донецької міської ради, а також нагороджена сертифікатом на 10 тисяч гривень.

Нагороджуючи Саладуху, Олександр Лук’янченко зазначив досягнення спортсменки. «Оля завжди добре представляє наше місто на спортивній арені. На початку березня у Польщі проходив зимовий чемпіонат світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях. Наша Ольга Саладуха виступала у потрійному стрибку, і в святковий день восьмого березня завоювала срібну медаль, програвши чемпіонці всього один сантиметр. У березні Оля визнана кращою спортсменкою Європи. Від імені виконкому та міської ради сердечно вітаю Ольгу та її тренера Анатолія Бойка», - резюмував Олександр Лук’янченко.

«Хочу сказати велике спасибі за те, що ви нас не забуваєте, спасибі за виділену міськрадою квартиру. В особі всіх спортсменів в цей непростий час хочу сподіватися на те, що продовжуватиметься надаватися допомога спортсменам у підготовці від міста і області», - сказала у відповідь Ольга Саладуха.

Нагадаємо, на зимовому чемпіонаті світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях, що пройшов у польському Сопоті, донецька спортсменка Ольга Саладуха стала срібною призеркою. Стрибнувши на 14,45 метра, Ольга поступилася всього лише одним сантиметром переможниці змагань. Зазначимо, що ця медаль стала першою, яку спортсменці вдалося завоювати на зимових чемпіонатах світу. Наставником Ольги є заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Анатолій Бойко.

 
15.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах