Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку визначилися переможці обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Сьогодні, 11 квітня, у Донецьку на базі загальноосвітньої школи № 61 відбувся фінал обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Учасниками фінальної частини стали сім’ї-переможці міських та районних етапів змагань. Усього в Донецьку зібралися 13 команд, кожну з яких представляли тато, мама та дитина. Сім’ї приїхали із Вугледару, Дзержинська, Добропілля, Донецька, Костянтинівки, Красноармійська, Курахового, Макіївки, Селидового, Харцизька, Ясинуватої, Красноармійського та Старобешівського районів.

В урочистому відкритті змагань взяли участь начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення Олексій Найденко.

Проведення змагань серед спортивних сімей стало доброю традицією в Донецькій області, – зазначив Володимир Мицик. – Природно, вони є наочною пропагандою здорового способу життя. Якщо мама і тато будуть щодня займатися руховою активністю, то така потреба виникне і у дитини. Сьогоднішні змагання проводяться увосьме – тобто можна сказати, що на позначених цінностях виховалося вже покоління дітей. Для останніх прості вправи, які проводяться у вигляді естафет, завжди цікаві. Будь-яка змагальна діяльність серед дітей сприяє появі у них інтересу до рухливих видів спорту. Наведу такий приклад: у невеликому місті Ясинувата проводилися відбіркові змагання в кожній школі, і в одній з них зібралося 22 родини. Я впевнений, що у цих змагань є майбутнє, і вони матимуть розвиток у Донецькій області незважаючи на жодні економічні чи політичні негаразди.

Під час змагань сім’ї брали участь у різних вправах, які склали чотири естафети: «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод», «Слалом» та «Єралаш».

Батьки з дітьми продемонстрували максимальну злагодженість, що знайшло гарячу підтримку серед вболівальників.

За підсумками всіх естафет кращою стала сім’я Савчук із Вугледару, яка набрала 85 балів. Зазначимо, що представники цього міста стають переможцями обласних змагань уже третій рік поспіль.

Друге місце посіла родина Лосенко із Добропілля (77 балів), а третє – сім’я Баламутіних із Харцизька (74 бали).

Додамо, що сім'я Білоус із Ясинуватої, яка в минулому році посіла друге місце на І Всеукраїнських сімейних іграх у Києві, на обласних змаганнях фінішувала на четвертій сходинці.

11.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах