Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини – бронзові призери чемпіонату Європи U19 з регбіліг

З 12 по 21 липня в сербській столиці Белграді відбувся чемпіонат Європи з регбіліг серед юніорів – гравців до 19 років. Звання кращих виборювали шість збірних: України, Англії, Сербії, Сполучених Штатів Америки, Франції та Шотландії.

У складі української команди під керівництвом головного тренера наших національних збірних Деніела Бердшоу, тренера юніорської збірної Ігоря Юркіна з Покровська та інших наставників гідно виступили спортсмени Донецької області – представники Селидівської міської громади Ігор Єфанов, Максим Гармаш, Азіз Степаненко, Іван Мазур та Костянтин Придатько.

У першому чвертьфінальному матчі регбісти України впевнено обіграли збірну Сербії – 24:4. У півфіналі українці зустрілися з командою Англії, переможцем попереднього чемпіонату – попри відчайдушну гру наших спортсменів у захисті, суперник довів свою перевагу в класі (4:58).

У поєдинку за «золото» англійці, як і два роки тому, здолали французів, а за третє місце матч не проводився – бронзові нагороди отримали збірні України та Шотландії, які поступилися фіналістам.

Підсумки чемпіонату Європи U19 з регбіліг 2024 року такі: 1 місце – Англія, 2 місце – Франція, 3 місце – Україна та Шотландія, 4 місце – США, 5 місце – Сербія.

Додамо, що під час перебування в Белграді збірна українських регбістів відвідала посольства США та Великої Британії, де висловила вдячність представникам країн Заходу за підтримку України в боротьбі за свою свободу і незалежність.

 

24.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах