Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін нагородив спортсменів Донеччини, які відзначилися міжнародними здобутками

9 липня відбулася урочиста зустріч голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна зі спортсменами й тренерами, які прославили регіон та Україну на закордонних змаганнях 2024 року.

Вадим Філашкін подякував спортивній еліті за внесок у зміцнення міжнародного авторитету нашої держави та вручив сертифікати на отримання одноразової грошової винагороди від ОДА.

Учасниками зустрічі стали:

- Данило Ковальов – триразовий переможець і срібний призер чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед чоловіків у Люксембурзі;

- володарі нагород чемпіонату Європи з пара плавання в Португалії: Андрій Трусов – п’ятиразовий переможець, срібний та бронзовий призер, а також дворазовий рекордсмен світу; Вероніка Коржова – дворазова переможниця, триразова срібна і бронзова призерка; Данило Чуфаров – триразовий срібний та бронзовий призер; Ігор Німченко – переможець і дворазовий срібний призер; Марина Піддубна – срібна та дворазова бронзова призерка;

- наставники плавців Донеччини з інвалідністю Андрій Казначеєв та Світлана Казначеєва – заслужені тренери України, заслужені працівники фізичної культури і спорту України, тренери-викладачі з плавання Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю.

«Дуже приємно вітати всіх, хто своїми досягненнями попри складнощі воєнних часів продовжує підтримувати імідж Донеччини як сильного та успішного в спорті регіону. Так, за 6 місяців 2024 року наші атлети здобули 296 медалей на міжнародних змаганнях. І зовсім скоро ми будемо сердечно вболівати за представників Донецької області на Іграх XXXIII Олімпійських іграх та XVII Паралімпійських іграх у Парижі», - зазначив Вадим Філашкін.

Приєдналися до теплих привітань і побажань спортсменам та їхнім наставникам заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко і начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Володимир Мицик. Особливу увагу приділили обговоренню умов для тренувань, розвитку українського спорту та його підтримці з боку влади.

 
 
 
09.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах