Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондист із Дружківки Артем Гарбар здобув «бронзу» чемпіонату Європи в Сербії

З 9 по 12 травня в сербській столиці Белграді відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо (ВТФ), де спортсмени збірної України відзначилися 6 медалями.

Одну з нагород до національної скарбнички приніс 21-річний вихованець Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Артем Гарбар із міста Дружківка. У чоловічій ваговій категорії до 87 кг він став бронзовим призером.

Тхеквондист Донеччини переміг Миколая Шаферського з Польщі та Фарзада Мансурі з Афганістану, поступившись за вихід у фінал Річарду Андре Ордеманну з Норвегії.

Попри свій відносно юний вік, Артем Гарбар має вже багато досягнень і на молодіжному, і на дорослому рівнях, завдяки чому наразі отримує щомісячну обласну стипендію. У 2023 році він виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу, виборов «бронзу» чемпіонату Європи серед дорослих, став переможцем Європейських університетських ігор, срібним призером чемпіонату Європи серед молоді, здобув «золото» міжнародних турнірів у Естонії, Латвії, Люксембурзі, Польщі, Румунії, Туреччині. У 2024 році виграв рейтингові змагання у Австрії та Сербії.

Тренерами Артема є Юрій Бірюков та Сергій Гарбар.

 
 

Світлини - Mundotaekwondo, European Taekwondo Union і надані спортсменом

13.05.2024

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах