Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондист із Дружківки Артем Гарбар здобув «срібло» чемпіонату Європи серед молоді

7-10 грудня в румунській столиці Бухаресті відбувся молодіжний чемпіонат Європи з тхеквондо (ВТФ) за участю спортсменів до 21 року.

У складі збірної України Донецьку область гідно представив вихованець Школи вищої спортивної майстерності регіону Артем Гарбар із міста Дружківка. Він став срібним призером у ваговій категорії до 87 кг.

Тхеквондист Донеччини спочатку переміг Іоанніса Пападопулоса з Греції (2:1), потім здолав Серхіо Троітіно Амоедо з Іспанії (2:0), у півфіналі виявився сильнішим за представника Туреччини Рахмета Баран Сімсека (2:0). Поступився лише у фінальному поєдинку Йосіпу Білічу з Хорватії (1:2).

«Срібло» європейської першості U21 увінчало продуктивний для Артема Гарбара 2023 рік. Так, раніше цьогоріч він виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу, у олімпійській ваговій категорії +80 кг виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи серед дорослих, у ваговій категорії до 87 кг став переможцем Європейських університетських ігор, бронзовим призером чемпіонату Європи серед клубів, здобув «золото» міжнародних турнірів у Естонії, Латвії, Люксембурзі, Польщі, Румунії, Туреччині.

Тренерами Артема є Юрій Бірюков та Сергій Гарбар.

 

11.12.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах