Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Марія Тихонова в складі команди «Мрія-2006» виграла Кубок чемпіонів світу з пляжного футболу

З 26 вересня по 1 жовтня в італійському місті Альгеро відбувся розіграш жіночого клубного Кубку чемпіонів світу 2023 року з пляжного футболу, у якому тріумфувала українська «Мрія-2006».

Разом із дівчатами інших регіонів України свій внесок у історичне досягнення зробила спортсменка Донецької області Марія Тихонова – уродженка Костянтинівки, яка представляє на змаганнях місто Бахмут.

Спочатку підопічні тренера Юрія Клименка здобули дві перемоги в групі C – над «BSZ Ladies» із Нідерландів (2:1) і «Barra de Santiago» із Сальвадора (7:3). Потім у півфіналі «Мрія-2006» здолала суперниць із Японії «Lazo Apego» (5:1). А у фінальному протистоянні українки з рахунком 5:3 виявилися сильнішими за гравчинь із команди Бразилії «Sao Pedro».

«Костянтинівка – це Україна! Бахмут – це Україна! Все, що я роблю – тільки для своєї Донецької області!», - написала на своїх сторінках у соцмережах Марія Тихонова.

Ось імена всіх спортсменок України, які здобули Кубок чемпіонів світу-2023 з пляжного футболу: Анастасія Терех, Пауліна Беднарська, Магдалена Шпера, Сніжана Воловенко, Ірина Дубицька, Юлія Костюк, Юлія Дехтяр, Мирослава Випасняк, Анастасія Кліпаченко, Марія Тихонова, Альона Кирильчук.

 

Світлини – Beach Soccer Worldwide, Мрія-2006, сторінки Марії Тихонової в соцмережах

 
 
06.10.2023

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах