Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Срібло» і «бронза» в активі Донеччини на всеукраїнських змаганнях з регбіліг

26-27 серпня місто Львів прийняло чергові національні регбійні змагання – Кубок України з регбіліг-9, присвячений Дню Незалежності України і Дню народження Регбіліг, та другий фінальний тур чемпіонату України з регбіліг серед юнаків 2011-2012 років народження.

Матчі Кубку України, учасниками яких стали 6 команд – Lviv Tigers, Khmelnytskyi Eagles, збірна Донецької області, Rivne Giants, Івано-Франківськ «Станиславів» і Transcarpathian Trinity – пройшли в запеклій боротьбі, і в більшості з них переможці визначалися лише на останніх хвилинах. Спортсмени Донеччини посіли 3 місце, отримавши відповідні медалі та диплом від президента Української Федерації Регбіліг Артура Мартиросяна та президента Федерації регбі Львівщини Петра Адамика.

За підсумками двох турів чемпіонату України вікової категорії до 12 років збірна Донецької області РК «Твердий знак» здобула «срібло», поступившись РК «Буревісник»-ДЮСШ-1 міста Хмельницький, але обійшовши ДЮСШ-2-«Станиславів» міста Івано-Франківськ та команду Закарпатської області «Transcarpathia Trinity».

30.08.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах