Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


305 нагород здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2023 року, із них 14 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

127 золотих,
93 срібні,
85 бронзових медалей.

Олімпійці вибороли 82 нагороди, неолімпійці – 196, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 27.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня з 15 по 21 травня поточного року представники Донеччини вибороли 14 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 4 золоті, 7 срібних та 3 бронзові. Визначні результати за кордоном наші атлети показали в трьох видах спорту.

► Бокс

На міжнародному боксерському турнірі «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних», що відбувся 19-21 травня в Чернівцях, відзначилися три вихованці відділення Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу в місті Покровськ. Золоті медалі здобули: Максим Сотниченко – у ваговій категорії 57 кг серед молоді, Тимофій Студенніков – у категорії 50 кг серед юніорів. Бронзовим призером в юніорських змаганнях у категорії 50 кг став Відаді Зейнієв.

► Велоспорт

Спортсмен Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Максим Васильєв, який представляє місто Дружківку, піднявся на другу сходинку п’єдесталу пошани міжнародних рейтингових змагань з велосипедного спорту на треку «500+1 kolo: embedded UCI races», що пройшли 16-18 травня в чеському Брно. Срібну нагороду він виборов у дисципліні «елімінатор» – груповій гонці з вибуттям.

► Спортивні танці

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Мирноградської міської ради Іван Мовчан та Марія Солоненко здобули 10 медалей на чемпіонаті Європи зі спортивних танців, що відбувся 15-16 травня в польському місті Новий Тарг. Іван та Марія стали чемпіонами Європи в програмі «10 танців» у віковій категорії «юніори 2», срібними призерами в категорії «юніори 1» у програмах «стандарт», «латина» і «10 танців», а також бронзовими призерами в латиноамериканській програмі у категорії «юніори 2».

 
24.05.2023

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах