Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську нагородили спортивний актив громади за підсумками 2022 року

Задля відзначення здобутків спортсменів і тренерів Покровська 24 березня в місті відбувся урочистий захід під назвою «Спортивне сузір’я Покровської громади».

Спортивний актив зі сцени привітали: начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка, а також творчі колективи громади.

«Сьогодні спортивні здобутки Донецької області та України є можливими завдяки захисникам і захисницям, які мужньо боронять нашу державу від російських загарбників. І в лавах Сил оборони нашої держави представлено чимало спортсменів і тренерів – вічна їм шана та слава! Вагомий внесок у високі спортивні результати регіону роблять представники Покровської громади, успішно виступаючи як на всеукраїнських, так і на міжнародних аренах. Покровський центр «Спорт для всіх», опікуючись розвитком масового спорту, є одним із найбільш активних в регіоні. Тому цілком заслуженою для Покровська є нагорода «За розвиток спорту» як однієї з кращих громад Донецької області, відзначених у рамках церемонії «Спортивне сузір’я Донеччини – 2022», - зазначив Володимир Мицик.

«Попри близькість бойових дій і можливі проблеми з фінансуванням, Покровськ на гідному рівні тримає спортивний фронт. Тож висловлюю велику шану та вдячність нашим спортсменам і тренерам – за досягнення спортивних висот у сьогоднішніх непростих умовах, а також активну участь у волонтерській роботі, за сприяння в надходженні гуманітарної допомоги до наших громадян та переселенців з інших громад Донеччини. Бажаю всім міцного здоров’я, незламності духу спортивного та козацького! Впевнений, що спільними зусиллями ми досягнемо багато нових перемог», - привітав присутніх Сергій Добряк.

«Кожен із нас на своїй ділянці роботи наближає перемогу. Спортсмени і тренери Покровської громади, ви – наша гордість! Віримо, що завдяки вам державний гімн України знов і знов лунатиме на весь світ, і наші славні спортивні традиції тільки зміцнюватимуться!», - сказав у вітальному слові начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка.

Кращих тренерів громади за сумлінну працю, відданість справі, особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту було нагороджено подяками й грамотами Покровської міської військової адміністрації і управління сім’ї, молоді та спорту міськради. Також відзнаки отримали фахівці спортивної сфери.

З нагоди урочистого заходу в Покровську зробили тематичну виставку, де представлені фотографії, кубки й медалі тренерів та їх вихованців.

 
 
 
25.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах