Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів лютого 2023 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

По закінченню лютого 2023 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнана майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Вікторія Ткачук, яка на змаганнях представляє місто Бахмут. У лютому вона в бігу на 400 м встановила особистий рекорд (52,39 с) і здобула «бронзу» на етапі Світового легкоатлетичного туру категорії Silver у чеській Остраві, а також стала третьою на етапі Світового легкоатлетичного туру категорії Gold у польському Торуні. Відповідно звання тренера місяця отримали її наставники: заслужені тренери України, тренери-викладачі Школи вищої спортивної майстерності Олена Чумак та Анатолій Чумак.

 

Заслужений майстер спорту України з боротьби самбо Владислав Руднєв, переможець чемпіонату України в бойовому розділі серед чоловіків, який є представником міста Краматорськ, відзначений у категорії «Неолімпійські види спорту».

 

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали представники міста Бахмут: майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Микола Жабняк, чемпіон в метанні диска та бронзовий призер у штовханні ядра на міжнародному турнірі з легкої атлетики у ОАЕ, та його наставник, заслужений тренер України, тренер-викладач Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Віктор Лис.

15.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах