Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Данило Буценко зі Слов’янська представив Україну на чемпіонаті Європи з карате

3-5 лютого в місті Ларнака (Кіпр) відбувся чемпіонат Європи з карате серед кадетів, юніорів та молоді, що зібрав 1114 атлетів із 48 країн.

У складі молодіжної команди України на міжнародному рівні дебютував представник Слов’янської міської громади Данило Буценко. Зауважимо, що з 2014 року це перший випадок потрапляння спортсмена Донецької області до національної збірної з карате в розділі «куміте».

Данило провів у категорії +84 кг серед молоді до 21 року три поєдинки, два з яких були переможними. Здолавши каратистів Шотландії (4:1) та Румунії (5:1), він поступився супернику з Чорногорії, таким чином зупинившись за крок до «бронзового фіналу».

Тренується Буценко в спортивному клубі «Tetsu Ryu» у заслуженого тренера України  Ігоря Шалаумова. Він є студентом двох вищих навчальних закладів: Харківського національного університету радіоелектроніки та Донбаського державного педагогічного університету (спеціальність «Фізичне виховання»).

Керівництво Філії Української федерації карате «Донецька обласна федерація карате» висловлює подяку в.о. головного тренера національної молодіжної збірної Дмитру Негатурову за супровід та підтримку спортсмена на змаганнях.

Загалом Україну на чемпіонаті Європи з карате представили 34 спортсмени. У їх активі –  4 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди, що дозволили нашій державі посісти третє місце в підсумковому командному заліку.

07.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах