Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Провідна легкоатлетка Донеччини та України Вікторія Ткачук тренується в ПАР

Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, представниця Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Вікторія Ткачук підготовку до майбутніх змагань 2023 року розпочала з 20 листопада в місті Потчефструм Південно-Африканської Республіки.

На навчально-тренувальному зборі, організованому за кошти Міністерства молоді та спорту України, Вікторія має можливість набувати безцінного досвіду під час занять із найсильнішими легкоатлетами Європи, зокрема, нідерландкою Фемке Бол – володаркою нагород чемпіонатів Європи та світу, Олімпійських ігор-2020. Супроводжує Вікторію на зборах тренер-викладач ШВСМ Донеччини, заслужений тренер України Олена Чумак.

Головною метою на найближче майбутнє для Ткачук є виступ на чемпіонаті світу з легкої атлетики в приміщенні, що має пройти 18-20 березня в сербському Белграді.

«У моєму випадку я йду непростою дорогою, але, на щастя, я зустрічаю неймовірних людей, які підтримують і допомагають мені! І я це дуже ціную! Кожне тренування, яким би важким воно не було – це новий досвід, це ще один шанс для досягнення всіх моїх цілей!», - зазначає спортсменка.

В 2022 році «срібло» чемпіонату Європи з бігу на 400 метрів з бар’єрами в Мюнхені стало для Вікторії Ткачук першою в кар’єрі нагородою офіційних міжнародних змагань. За підсумками чемпіонату світу в Юджині атлетка увійшла до топ-10. На Олімпійських іграх в Токіо, що відбулися в 2021 році, вона посіла 6 місце з часом 53.79 с. Особистий рекорд Ткачук на бар’єрній 400-метрівці становить 53.76 с.
 

Відео тренування Вікторії Ткачук у ПАР: www.facebook.com/sportdonoda/videos/1148163272529804.

07.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах