Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини продовжують тренування закордоном, аби прославити Україну спортивними перемогами

Початок повномасштабної російської воєнної агресії проти України в лютому 2022 році застав триатлетів Донецької області на закордонних навчально-тренувальних зборах.

Попри складні для нашої держави часи, завдяки сприянню управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, Школи вищої спортивної майстерності регіону, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, підтримці Європейської, Міжнародної, Турецької та Болгарської федерацій триатлону, спортсмени отримали можливість продовжити якісну підготовку до майбутніх престижних змагань.

Так, протягом 2022 року в активі представників виду спорту триатлон Донеччини низка медалей: «срібло» юніорського Кубку Європи, численні нагороди відкритих чемпіонатів Болгарії та Сербії, Кубків Болгарії та Сербії, чемпіонату Балканських країн у Хорватії. У жовтні вони повернулися до України, аби довести свою силу й на національному рівні – за підсумками чемпіонату України з дуатлону в Житомирі їх здобуток склав 8 нагород.

Наразі триатлети Донецької області під керівництвом тренерів Георгія та Ольги Драгулян продовжують тренування в болгарському місті Варна, аби вкотре довести свою силу, незламність та принести нові спортивні міжнародні перемоги для рідної України.

28.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах