Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області здобула «срібло» на Кубку України з регбіліг-9

1 жовтня у місті Львів відбулися національні змагання з регібліг-9, що через російську збройну агресію проти України виявилися першими в 2022 році.

Турнір на стадіоні «Юність» зібрав шість команд, які представляли різні регіони: Донеччину, Закарпаття, Івано-Франківщину, Львівщину, Рівненщину та Хмельниччину. При цьому учасникам довелося боротися не тільки із суперниками, а й з погодними умовами – дощ, який не вщухав, і слизький м’яч фактично вирівняли шанси всіх регбістів на успіх.

Збірна Донецької області РК «Твердий знак» на груповому етапі обіграла з рахунком 20:0 ДЮСШ-2-«Станиславів» (Івано-Франківськ) та поступилася КІВС «Lviv Tigers» (Львів) – 10:14. У півфіналі спортсмени Донеччини були сильнішими за колектив із Рівного «Rivne Giants»-ДЮСШ-4 – 16:4, а у фіналі знову зустрілися зі львівськими «тиграми», поступившись з рахунком 12:20.

Своє досягнення команда Донецької області присвятила Збройним Силам України, загиблому на війні гравцю збірної регіону Владиславу Горбунову, президенту РК «Азовець», майстру спорту України з регбіліг, захиснику Маріуполя Анатолію Єгорову, який 22 вересня звільнився з полону, та іншим регбістам Донеччини, які зараз героїчно боронять цілісність і незалежність нашої держави!

 
 
05.10.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах