Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Антон Крюков додав «золото» і «срібло» командних змагань чемпіонату Європи-2022 з пауерліфтингу

З 24 по 29 вересня в місті Тбілісі (Грузія) відбувся чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. У змаганнях взяли участь 155 спортсменів із 30 країн Європи.
 
У складі збірної команди нашої держави Донецьку область представив майстер спорту України міжнародного класу Антон Крюков. В останній день турніру змагались за звання чемпіонів Європи серед команд (жіночі, чоловічі та мікст). Атлет із Маріуполя взяв участь у двох видах командної програми: чоловіки та мікст. 
 
У складі чоловічої команди Антон Крюков разом з Юрієм Бабинцем (Волинська область) та Константином Панасюком (Одеська область) здобув «срібло» командної першості. А у міксті разом Наталією Олійник (Луганська область) та Константином Панасюком (Одеська область) виборов золоту медаль.
 
Нагадаємо, в особистих змаганнях континентального чемпіонату в Тбілісі Антон Крюков виступив у ваговій категорії до 107 кг і здобув золоту нагороду чемпіонату Європи, а також срібну медаль відкритого чемпіонату Європи. 
 
Тож Антон Крюков, попри брак підготовки, чудово виступив на європейському помості. Через збройну агресію росіян наш атлет не мав можливості провести повноцінну підготовку до змагань, опинившись в окупації в Маріуполі. Замість тренувань йому довелось боротися за життя – ховатись у підвалі від обстрілів. І лише через три місяці Антону вдалось виїхати з окупації та почати підготовку до континентального чемпіонату.
 
«Я задоволений своїм результатом. Вважаю, що ми виконали завдання-мінімум і завдання-максимум», – сказав Антон Крюков.
 
«Коли три місяці сидиш у підвалі без тренувань і потім маєш лише три місяці, аби набрати свою найкращу форму… Антон Крюков зробив неможливе», – зазначив головний тренер національної команди Олександр Алфьоров.
 
 
01.10.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах