Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На тижні з 1 по 7 серпня спортсмени Донецької області здобули 20 міжнародних нагород

296 нагород вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року!

141 золота
99 срібних
56 бронзових

Олімпійці здобули 183 медалі, неолімпійці – 91 медаль, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 22 медалі.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт!

Протягом тижня, з 1 по 7 серпня поточного року, представники Донеччини вибороли 20 медалей на міжнародних змаганнях, з яких 11 золотих, 7 срібних та 2 бронзові. Визначні результати атлети показали в 6 видах спорту.

► Легка атлетика

Михайло Брудін (ШВСМ, Донецька обласна штатна спортивна команда резервного спорту, Дружківська територіальна громада) – бронзовий призер чемпіонату світу з легкої атлетики серед юніорів у метанні диска (м. Калі, Колумбія).

► Стрільба кульова

Кирило Ітулін (ШВСМ, Краматорська ТГ) – бронзовий призер чемпіонату світу зі стрільби кульової (рухома мішень) серед юніорів у вправі МГ-12 (м. Шатору, Франція).

► Триатлон

Іван Ткаченко (ШВСМ, Слов’янська ТГ) та Олександра Заровна (ШВСМ, Донецька обласна штатна спортивна команда резервного спорту, Слов’янська ТГ) – срібні призери Кубку Європи з триатлону серед юніорів (м. Кишинів, Молдова).

Також триатлети Донеччини, представники міста Слов’янськ, вибороли 10 нагород (7 золотих та 3 срібні) Кубку Сербії на олімпійській дистанції.

► Боротьба греко-римська

Максим Євтушенко (ШВСМ, Краматорська ТГ) – срібний призер міжнародного турніру з боротьби греко-римської «Гран-прі Німеччини» у ваговій категорії до 72 кг (м. Дортмунд, Німеччина).

► Бокс

Вихованці Донецької обласної СДЮСШОР з боксу, спортсмени ШВСМ та представники Покровської територіальної громади вдало виступили на міжнародних змаганнях в місті Тата (Угорщина) у своїх вікових групах: Максим Наумов та Ренат Чубревичев (також спортсмени-інструктори Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту) здобули перемоги у вагових категоріях 75 кг та 54 кг відповідно, Відаді Зейнієв став срібним призером у категорії 52 кг.

► Пауерліфтинг

Три медалі спортсмени Донеччини, представники міста Дружківка, здобули на чемпіонаті Європи з екіпірувального жиму лежачи в Будапешті (Угорщина): Костянтин Мусієнко переміг у ваговій категорії до 93 кг серед чоловіків, Регіна Фурсенко посіла 1 місце в категорії до 63 кг серед дівчат, Альона Борщевська стала другою в категорії до 76 кг серед юніорок (Регіна та Альона – вихованки ДЮСШ Дружківської міської ради).

 
09.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах