Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Паралімпієць Сергій Кліпперт виставляє свої медалі на аукціон задля допомоги ЗСУ

Заслужений майстер спорту з плавання серед спортсменів з вадами зору родом зі Слов’янська Сергій Кліпперт вирішив продати частину своїх медалей на аукціоні та спрямувати отримані кошти на допомогу Збройним Силам України, які дають відсіч повномасштабній російській збройній агресії.

Відзначимо, що загалом протягом спортивної кар’єри плавець здобув 13 паралімпійських нагород: два «золота» і «срібло» на Іграх 2004 року, два «срібла» і чотири «бронзи» на Іграх 2008 року, дві «бронзи» на Іграх 2012 року, «золото» на Іграх 2016 року, а також «срібло» на Іграх 2020 року – ця медаль виявилась 500-ю за весь час виступів української збірної на Паралімпійських іграх.

«Вважаю для себе «золото» Афінської Паралімпіади найдорожчим, але буду радий, якщо виручені з нього на аукціоні кошти підуть на нагальні потреби нашим військовим. Слава Україні! Слава ЗСУ!», - каже Сергій Кліпперт.

Аукціон планується провести 21 червня. Стартова ціна лоту – 25 тисяч гривень. Деталі спортсмен повідомить згодом на своїй сторінці в Instagram.

08.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах