Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавці-паралімпійці Донецької області готуються представити Україну на чемпіонаті світу

В умовах російської збройної агресії проти України свій фронт продовжують тримати і українські спортсмени, прагнучи якомога краще представити рідну державу на міжнародних аренах.

Плавці-паралімпійці Донеччини, відомі найвищими досягненнями далеко за межами своїх регіону та країни, наразі проходять фінальний етап підготовки до чемпіонату світу, що відбудеться 12-18 червня в португальському Фуншалі.

Попередній до світової першості навчально-тренувальний збір у місті Кам’янське Дніпропетровської області, організований за підтримки  управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, об’єднав як титулованих, так і молодих спортсменів. Так, вихованці Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю мали змогу отримати цінні поради від Андрія Трусова – мультимедаліста Паралімпійських ігор у Токіо. Підготовкою спортсменів з Маріуполя, Слов’янська та Соледару керують заслужені тренери України Андрій та Світлана Казначеєви.

Планується, що від Донецької області в складі збірної України на чемпіонаті світу в Португалії виступлять Віктор Смирнов, Андрій Трусов, Ігор Німченко зі Слов’янська та Василь Крайник з Маріуполя. Щиро бажаємо нашим паралімпійцям удачі!

03.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах