Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїстка Донеччини Марина Погорелова виборола «срібло» XXIV Дефлімпійських ігор

Четвертий день XXIV Дефлімпійських ігор у Бразилії – змагань найвищого рівня для атлетів з вадами слуху, що мали відбутися в грудні 2021-го, але були перенесені на 2022-й рік – відзначився першою нагородою в скарбничці України від Донецької області.

4 травня «срібло» у індивідуальних жіночих змаганнях вагової категорії 70 кг здобула заслужений майстер спорту України Марина Погорелова з міста Маріуполь, тренером якої є Олександр Земечев. Вона перемогла представницю Індії Вайшнаві Море та у фіналі поступилася Сунхіі Чой з Республіки Корея.

Ця медаль стала четвертою дефлімпійською в спортивній кар’єрі Погорелової – вона є чемпіонкою і бронзовою призеркою Ігор 2017 року та володаркою «бронзи» Ігор 2013 року. Шанс поповнити свої здобутки Марина ще матиме на поточних змаганнях – за день, 5 травня, вона виступить у командному жіночому турнірі в складі збірної України.

Додамо, що ще одним представником Донеччини з дзюдо на XXIV Дефлімпійських іграх став майстер спорту України Владислав Рощенков з Маріуполя. За підсумками чоловічої особистої першості у ваговій категорії до 60 кг він посів п’яте місце.

 

05.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах