Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлет Донецької області Ілля Москаленко продовжує тренування за кордоном

Українські атлети в умовах російської збройної агресії мають численне представництво і в лавах Збройних Сил та територіальної оборони своєї держави, і у волонтерському русі, і на спортивному фронті.

Серед тих, хто готується гідно представити Україну на змаганнях міжнародного рівня – Ілля Москаленко з міста Краматорськ, вихованець Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, спортсмен Школи вищої спортивної майстерності Донеччини.

З 5 квітня Ілля у складі чоловічої збірної команди України перебуває в столиці Румунії Бухаресті. Допомогу в організації комфортних умов процесу підготовки для наших атлетів надали керівництво Європейської федерації важкої атлетики, Федерації важкої атлетики Румунії та Міністерства спорту Румунії.

Відзначимо, що Ілля Москаленко входить до провідної групи спортсменів Донецької області, які є кандидатами на участь в Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року в Парижі (Франція). У 2021 році його здобутки у ваговій категорії до 96 кг такі: на чемпіонаті світу серед юніорів (U20) став кращим у поштовху та третім за сумою двох вправ, на чемпіонаті Європи серед юніорів був другим у поштовху та третім за сумою двоборства. Також торік він здобув золоті медалі чемпіонатів України серед чоловіків і серед молоді до 23 років.

 
26.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах