Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гирьовики Донеччини готуються до чемпіонату Європи

Представники Донецької області з гирьового спорту, члени основного складу національної збірної команди України в умовах воєнного стану продовжують тренування, аби гідно представити свій регіон та країну на міжнародному рівні.

Заслужений майстер спорту України з гирьового спорту Леон Білицький із Покровської громади проходить службу в державній прикордонній службі та водночас у вільний час готується до чемпіонату Європи, що відбудеться в столиці Естонії Таллінні з 18 по 23 травня поточного року.

Підготовку до цього престижного турніру проводить і майстер спорту України міжнародного класу Олександр Рибін з Лиманської громади, який наразі перебуває в місті Дніпро.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи 2020 року в Данії Леон Білицький здобув два «золота» і одне «срібло» серед дорослих, Олександр Рибін – три «золота» серед юніорів. На чемпіонаті світу 2021 року в Угорщині Білицький приніс до скарбнички Донеччини та України два «срібла» і одну «бронзу» серед дорослих, Рибін – «срібло» і дві «бронзи» серед юніорів.

 

13.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах