Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Україна вистоїть, коли народ у єдності: спортивна Донеччина також долучається до волонтерського руху

Україна була, є та буде незламною, бо її громадяни готові в будь-який час прийти на допомогу один одному. І сьогодні, в умовах відкритої військової агресії Російської Федерації, українці згуртовані, як ніколи.

Представники спортивної спільноти також стоять пліч-о-пліч на захисті рідної землі. Допомагають армії України, долучаються до територіальної оборони, до поповнення запасу донорської крові, а також стають волонтерами.

У різних населених пунктах Донеччини працюють координаційні центри, які збирають необхідні речі й продукти для військових та цивільного населення, на потреби містян і біженців. Зокрема, у Краматорську до волонтерського руху активно долучилися працівники управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, управління фізичної культури та спорту міської ради, ФК «Краматорськ», спортсмени, тренери, вчителі фізичного виховання.

Кожен готовий протягнути руку допомоги за покликом серця. Волонтери організовують прийом, збір та упорядкування одягу й взуття (дитячого і дорослого), ковдр, нескоропсованої їжі, бутильованої питної води, медикаментів, засобів особистої гігієни, що приносять небайдужі громадяни. Україна має знати, що всі ми – разом! А коли ми єдині, ми сильні й непереможні!

Нагальну потребу в рамках волонтерської підтримки радимо дізнаватися в пунктах прийому допомоги та у представників органів місцевого самоврядування.

 
04.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах