Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА долучилося до поповнення запасу донорської крові

У час, коли рідна земля потерпає від військової агресії Російської Федерації, Україна потребує максимальної допомоги та згуртованості від населення. Одним із найбільш простих прикладів цього є можливість стати донором і подарувати шанс на порятунок іншій людині.

На станції переливання крові в місті Краматорськ сьогодні, 28 лютого, було велелюдно. Долучилися до благодійного заходу і працівники управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації на чолі з начальником Володимиром Мициком.

«Спортивна спільнота вже не вперше бере участь у поповненні запасу донорської крові. А в умовах воєнного стану донорство набуває надзвичайно важливого значення. Це той найменший внесок, який ми можемо зробити для нашої рідної України, для українців. Давайте підтримувати один одного в цей надскладний час!» - зазначив Володимир Мицик.

Запрошуємо долучитися до благодійного заходу своїх колег, представників спортивної громадськості. Деталі щодо графіку роботи та нагальних потреб на станціях переливання крові дізнавайтеся на місцях.

 
 
 
 
28.02.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах