Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кваліфікаційні категорії присвоєно 30 тренерам Донецької області

28 січня в режимі онлайн відбулося перше в 2022 році засідання атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів (тренерів-викладачів) для присвоєння кваліфікаційних категорій.

Захід провів голова комісії, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. За підсумками розгляду наявних кандидатур присутні ухвалили рішення щодо клопотання про присвоєння категорій 30 тренерам з 11 видів спорту.

Так, із вищою кваліфікаційною категорією працюватимуть: Степан Ніколюкін (пауерліфтинг), Іван Усюкін (таеквон-до І.Т.Ф.), Наталя Соболь (баскетбол), Олексій Семенов (легка атлетика).

Першу кваліфікаційну категорію матимуть: Дмитро Щербик, Костянтин Єрмолаєв і Яна Шевченко (баскетбол), Анатолій Михальченко і Володимир Ткаченко (боротьба вільна), Анатолій Шпак, Олександр Карнаух і Олександр Соколов (боротьба греко-римська), Ольга Лук’янова (легка атлетика).

З другою кваліфікаційною категорією тренуватимуть: Євген Ягупець (армспорт), Володимир Гейтенко, Денис Кудрявець, Андрій Треус і Лариса Жукотська (баскетбол), Ігор Куріло, Павло Макуха і Артем Дужий (боротьба греко-римська), Андрій Какаулін, Павло Рябченко і Тетяна Загорій (волейбол), Максим Мороз (легка атлетика), Михайло Кобзар (плавання), Станіслав Негода, Микола Смоляр і Вадим Шевченко (футбол), Олександр Борисенко (шахи).

Відзначимо, що рішенням атестаційної комісії, яка проходить щомісяця, відбувається присвоєння вищої, першої та другої кваліфікаційних категорій. Обов’язковій атестації підлягають тренери штатної команди національних збірних команд України і тренери (тренери-викладачі), які працюють в закладах фізичної культури і спорту незалежно від підпорядкування та форми власності. Протягом 2021 року проведено атестацію 196 тренерів (тренерів-викладачів).

 

28.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах