Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У 2021 році атестовано 196 тренерів Донецької області

22 грудня в режимі онлайн під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулося завершальне в 2021 році засідання атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів (тренерів-викладачів) для присвоєння кваліфікаційних категорій.

За підсумками розгляду наявних кандидатур члени засідання ухвалили рішення щодо присвоєння категорій 17 наставникам з 11 видів спорту.

З вищою кваліфікаційною категорією працюватимуть: Володимир Лисенко (регбі), Дмитро Кірпулянський (сучасне п’ятиборство), Костянтин Бордюг (пауерліфтинг).

Першу кваліфікаційну категорію матимуть: Сухебатор Жигжжавин (бокс), Владислав Гейтенко (баскетбол), Володимир Юхно (легка атлетика), Леонід Казаріз (кікбоксинг WAKO).

З другою кваліфікаційною категорією тренуватимуть: Володимир Стоволос і Олександр Гончаров (кікбоксинг WAKO), Микола Межанов (футбол), Максим Ковтун (бокс), Володимир Михайлов (бадмінтон), Віктор Лобко (боротьба греко-римська), Валентина Кримська (веслування на байдарках і каное), Юлія Бахнярська, Андрій Філатов і Валерій Дейніченко (дзюдо).

Таким чином, усього протягом 2021 року проведено атестацію 196 тренерів (тренерів-викладачів) Донецької області: 33 особи працюватимуть з вищою кваліфікаційною категорію, 58 – з першою, 105 – з другою. Із усіма рішеннями атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів за цей період можна ознайомитися за посиланням: https://sportdonoda.gov.ua/news/?tag=кваліфікаційні+категорії+тренерів.

 
 
22.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах