Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: «Маємо спільними зусиллями розвивати олімпійський рух»

Знаковим заходом у рамках першого дня cемінар-наради з регіональними відділеннями Національного олімпійського комітету України, що стартував у режимі онлайн 6 грудня, став круглий стіл за тематикою «Основні напрямки співпраці між структурними підрозділами сфери фізичної культури і спорту Київської міської, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та регіональних відділень НОК України».

Після виступів президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки, Міністра молоді та спорту України, Олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта, голови Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад Олександра Корінного, привітань з ювілеями та за високі досягнення регіональних відділень, слово взяли керівники обласних і місцевих органів управління фізичною культурою та спортом, осередків НОК України.

Про кроки, спрямовані на розвиток олімпійського руху на Донеччині, розповів начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

«Розвиток фізичної культури і спорту, олімпійського руху має відбуватися спільними зусиллями, тільки разом. У Донецькій області плідна співпраця в цьому напрямку склалася протягом багатьох десятиліть, і я пишаюся цією командною роботою. Набутий досвід сьогодні надає можливість реалізувати всі плани, завдання, які ставить Національний олімпійський комітет України – він є одним із кращих у світі, і це стимулює всіх нас прагнути досягати нові й нові цілі. 

Гордість викликає той факт, що Відділення НОК України в Донецькій області посідає провідні позиції в національному рейтингу (1 місце за підсумками 2019 року, 3 місце за підсумками 2020 року). Щиросердечно дякую всім колегам, які залучені до цієї роботи!

До календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької області з року в рік включаються заходи регіонального відділення НОК. Це близько 30 змагань на честь переможців, призерів, учасників Олімпійських ігор, на їх призи або їх пам’яті. І охоплюють ці турніри спортсменів різних вікових категорій. Загалом заходи Відділення НОК України є дуже очікуваними на території Донеччини, особливу зацікавленість серед дітей викликають «Олімпійське лелеченя», «Олімпійський день», «Олімпійський урок». Залюбки учасниками заходів під патронатом НОК (це також «DO like OLYMPIANS», #OlympicLab) стають олімпійці Донецької області. Зараз, в умовах карантинних обмежень, ми шукаємо нові форми активностей, використовуючи режим онлайн.

Практично всі заходи висвітлюються в засобах масової інформації, на вебсайтах та в соціальних мережах. Помічником в популяризації спорту та олімпійських цінностей є програма «Спортивна Донеччина», яка виходить на телеканалі «Донеччина TV» з 1 вересня 2020 року.

Ще раз підкреслю – тільки спільними зусиллями можливо досягти нових вершин, залучати все більше і більше прихильників олімпійського руху. Разом – до нових перемог!».

 
 
 
06.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах