Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську презентували ще дві локації активних парків

22 жовтня в місті Слов’янськ запрацювали дві нові локації в рамках соціального проєкту «Активні парки», що в контексті президентської програми «Здорова України» покликано зробити життя українців довшим і якіснішим.

Мешканці громади відтепер мають гарну мотивацію до регулярних фізичних занять на свіжому повітрі, обираючи більш зручний для себе спортмайданчик. До локації в парку «Шовковичний», відкритої місяць тому, додалися активні парки в мікрорайонах Лісний (майбутній парк «Лісовий») і Хімік (сквер). На їх презентацію завітали керівник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова, представники Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Усі охочі в будь-який час можуть провести заняття з онлайн-тренером на доступному устаткуванні: обов’язковими елементами активного парку є лавочка, шведська стінка та бруси/турніки, варіативними – сходинки, координаційна лінія та вільний простір. Для цього достатньо скористатися навігаційними табличками «Тренуйся тут» – відсканувавши QR-коди за допомогою смартфону, відкриваються відеоуроки з вправами трьох рівнів складності (новачок, середній, профі). Відповідальні за роботу активних парків координатори будуть помічниками в організації тренувань у вихідні та святкові дні.

Нагадаємо, старт соціальному проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Донецькій області дали в парку ім. О.С. Пушкіна міста Краматорськ 23 липня. Подібні локації станом на сьогодні також працюють у таких громадах, як Авдіївська, Бахмутська, Волноваська, Вугледарська, Добропільська, Дружківська, Іллінівська, Костянтинівська, Курахівська, Лиманська, Мар’їнська, Маріупольська, Олександрівська, Покровська, Селидівська, Слов’янська, Соледарська, Торецька.

 
 
 
 
22.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах