Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Активний парк запрацював у Слов’янську

Соціальний проєкт «Активні парки», що в контексті президентської програми «Здорова України» покликано зробити життя українців довшим і якіснішим, охоплює все більше населених пунктів Донецької області. 24 вересня спортивну локацію презентовано в парку Шовковичний міста Слов’янськ.

З тим, які умови створено для оздоровчої рухової активності всіх бажаючих, ознайомилися керівник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, в.о. начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Представники спортивної спільноти Слов’янська продемонстрували всім присутнім, як правильно і з користю для себе користуватися тренажерами та іншим наявним устаткуванням. Безпосередньо локація «Активного парку» передбачає обов’язкові елементи – лавочку, шведську стінку, бруси/турнік, а також варіативні (координаційна лінія, вільний простір, сходинки). Поруч розташовано навігаційні таблички з QR-кодами – відсканувавши їх за допомогою смартфону, можна перейти на спеціальний сайт і обрати для себе один із трьох рівнів складності: новачок, середній, профі.

Онлайн завдання можна виконувати як самостійно у будь-який зручний час, так і за допомогою координатора, який працюватиме в активному парку з п’ятниці по неділю та у святкові дні.

Нагадаємо, старт соціальному проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Донецькій області дали в краматорському парку ім. О.С. Пушкіна 23 липня. У рамках «другої черги» в регіоні відкрито два активних парки в Бахмуті, по одному – у містах Авдіївка, Волноваха, Вугледар, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Мар’їнка, Маріуполь, Покровськ, а також смт Олександрівка. У вересні спортивні локації запрацювали в Соледарі, Торецьку, Кураховому та Селидовому.

 
 
 
 
 
 
24.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах