Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Будівельна готовність навчального корпусу для коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки складає близько 50%

Одним із масштабних проєктів, спрямованих на покращення бази Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, є будівництво в місті Бахмут по вулиці Благовіщенській навчального корпусу на 400 учнів і студентів, що розпочалося в травні 2020 року.

З проведеними роботами станом на 6 жовтня 2021-го ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Нагадаємо, що після переміщення з Донецька в Бахмут, починаючи з 2015 року, коледж імені Сергія Бубки організовує навчальний процес на базі дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник», а для тренувань орендує стадіон «Металург», що відповідає сучасним міжнародним стандартам.

Згідно актуальних даних, загальна готовність нового корпусу ДОСФКСП ім. С. Бубки, який споруджується за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, складає близько 50%. Так, чотириповерхова конструкція його навчальної частини вже має покрівлю з металочерепиці, всередині виконуються електромонтажні роботи, штукатурка та шпаклівка стін, заливка підлоги, облаштування мереж водо- та теплопостачання, розпочато монтаж внутрішніх слабострумових мереж. У спортивній частині корпусу для розміщення універсального ігрового залу та спеціалізованих спортзалів спорудили два поверхи над цокольним.

На території стадіону «Авангард», що поруч, ведуться роботи з будівництва монолітної залізобетонної підпірної стінки, виконується вертикальне планування земляних мас для подальшого облаштування метального поля, бігових доріжок, секторів для стрибків, трибун для глядачів.

 
 
 

Власною базою для проживання юних атлетів після реконструкції має стати 5-поверховий гуртожиток, який раніше був на балансі Бахмутського педагогічного училища. Він матиме надземний перехід на рівні другого поверху до навчального корпусу коледжу. Наразі за кошти обласного бюджету виконано всі демонтажні роботи, ведеться заміна пошкоджених плит перекриття, розпочато улаштування нової покрівлі. На цокольному поверсі, де планується розмістити господарчий блок для персоналу з обслуговування будівлі з облаштуванням санітарно-побутових приміщень, вже залита нова бетонна підлога. На першому поверсі буде їдальня на 132 посадкових місця, з другого по п’ятий поверхи передбачено 206 місць для проживання учнів та студентів.

 
 
06.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах