Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидівській громаді провели низку заходів до Дня фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту України в Селидівській територіальній громаді відзначили проведенням спортивно-масових та урочистих заходів.

12 вересня свято в місті Селидове на стадіоні «Шахтар», що торік зазнав масштабної реконструкції в рамках президентської програми «Велике будівництво», розпочалося з параду тренерів та вихованців спортивних секцій ДЮСШ. В.о міського голови Руслан Суков нагородив тренерів нагрудними знаками з нагоди 30-річчя Незалежності України та Почесними грамотами. Хлопці та дівчата, які займаються в дитячо-юнацькій спортивній школі м. Селидового, продемонстрували показові виступи, а глядачі, отримавши заряд позитивних емоцій, віддячили їм бурхливими оплесками.

Також у рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту в Селидовому серед вихованців міської ДЮСШ провели першість з боксу та відкриту першість з важкої атлетики до 13 та 15 років, на яку завітали спортсмени Новогродівки.

13 вересня на стадіоні «Україна» в місті Українськ пройшли змагання між учнями шкіл № 12 та № 13. Вони визначали кращих у бігу на 60 метрів, командній естафеті 4x100 м, підтягуванні на високій перекладині, перетягуванні канату, а також зустрілися у футбольному матчі. З показовими номерами для школярів виступили вихованці дитячо-юнацької спортивної школи м. Селидового.

 
 
 
 
 
16.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах