Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів серпня 2021 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню серпня 2021 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнана майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Вікторія Ткачук, представниця міста Бахмут, яка у фіналі змагань з бігу на 400 м з бар’єрами на Іграх XXXII Олімпіади в Токіо посіла 6 місце з особистим рекордом. Відповідно звання тренера місяця отримала її наставниця Олена Чумак, заслужений тренер України з легкої атлетики, тренер-викладач Школи вищої спортивної майстерності.

 

Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, дворазовий чемпіон, срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи серед чоловіків, дворазовий рекордсмен світу Костянтин Мусієнко та його тренер Сергій Федоренко з міста Дружківка відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

 

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю другий місяць поспіль стали представники міста Маріуполь: заслужений майстер спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з порушенням слуху, срібна та бронзова призерка чемпіонату світу Наталія Урсуленко та її наставник Юрій Ревенко, тренер-викладач Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю.

 
15.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах