Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Михайло Брудін – переможець юнацького чемпіонату ABAF з легкої атлетики, Марія Ларіна – срібна призерка

Успішним для двох спортсменів-інструкторів Донецької обласної штатної команди резервного спорту став виступ на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) серед юнаків, що відбувся 14 серпня 2021 року в місті Кралєво (Сербія).

Вихованець ДЮСШ міста Дружківка, представник Школи вищої спортивної майстерності Михайло Брудін за підсумками змагань у метанні 1,5-кілограмового диску піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу. 16-річний атлет вже у першій спробі показав результат 58.10 м, залишивши далеко позаду всіх 11 суперників: так, у Сімеона Кассельса з Болгарії, який був другим – 53.57 м. Підготували Михайла тренери Юрій Брудін та Юрій Кузьменко.

«Було виконано дуже багато роботи, щоб добре виступити на чемпіонаті ABAF U18. Ми з моєю командою працювали, немов бджілки, і ось результат. Вдячний усім, хто вболівав за мене, підтримував», – відзначив Михайло Брудін.

Срібну медаль у змаганнях зі штовхання ядра здобула 17-річна Марія Ларіна – вихованка ДЮСШ міста Торецьк, учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, спортсменка змінного складу відділення легкої атлетики ШВСМ (тренери Олексій Семенов, Іван Романенко). У заключній спробі Марія відправила 3-кілограмовий спортивний снаряд на позначку 15.51 м, поступившись лише Озлем Тохумку з Туреччини, результат якої 15.78 м.

Додамо, що загалом за результатами міжнародного легкоатлетичного турніру в Сербії, що зібрав команди 17 держав, скарбничка збірної України поповнилася 7 медалями: 3 золотими, 3 срібними та 1 бронзовою.

 

18.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах