Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів липня 2021 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню липня 2021 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнаний боксер із міста Покровськ Ренат Чубревичев – переможець чемпіонату Європи серед юніорів, що відбувся в столиці Грузії Тбілісі. Відповідно звання тренера місяця отримав його наставник Батіралі Карімов, тренер-викладач Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу та Школи вищої спортивної майстерності.

 

Майстер спорту України з гирьового спорту, срібний призер Кубку Європи серед дорослих у литовському Каунасі Олександр Рибін та його тренер Василь Самойлов із міста Лиман відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

 

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали представники міста Маріуполь: заслужений майстер спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з порушенням слуху, чемпіонка України у штовханні ядра й метанні диска Наталія Урсуленко та її наставник Юрій Ревенко, тренер-викладач Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю.

 

18.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах