Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули «золото» і «бронзу» на юніорському чемпіонаті Європи в Тбілісі

Двома нагородами відзначилися спортсмени Донецької області на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів та юніорок, що з 1 по 11 липня проходив у столиці Грузії Тбілісі.

Свій внесок у друге підсумкове місце збірної України, яка з 19 медалями (4 золотими, 7 срібними і 8 бронзовими) показала один із найкращих результатів на європейських юніорських першостях, зробили вихованці Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу із міста Покровськ.

Ренат Чубревичев у ваговій категорії 46 кг спочатку впевнено переміг Едуарда Носкова з Німеччини (з рахунком 5:0), у півфіналі довів свою перевагу над росіянином В’ячеславом Рогозіним (також 5:0), а у вирішальному поєдинку за «золото» виграв бій проти грузина Гора Айвазяна (4:1).

Максим Наумов у ваговій категорії 70 кг був сильнішим за Латіфа Насанова з Азербайджану (4:1), далі здобув перемогу над Андрієм Осейвши з Молдови, але за вихід у фінал поступився росіянину Махаурі Мохадану, таким чином ставши бронзовим призером.

Підготував боксерів Донеччини тренер Батіралі Карімов.

Додамо, що Міжнародною боксерською асоціацією (AIBA) було встановлено призовий фонд у розмірі 208 тисяч доларів. Переможці турніру отримали 4 тисячі доларів, срібні призери – 2 тисячі доларів, бронзові призери – по 1 тисячі доларів. Нагороди рівні як для юніорів, так і для юніорок у всіх 13 вагових категоріях.

 
 
 
 
 
 

Фото – Boxing AIBA, Ukrainian Boxing Federation

15.07.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах