Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Олімпійський день Краматорськ долучився до всеукраїнського флешмобу «Олімпійська зарядка»

23 червня в місті Краматорськ на новому спортивно-оздоровчому комплексі в парку «Ювілейний» відбулося спортивне свято «Олімпійський день», традиційно присвячене дню заснування Міжнародного олімпійського комітету. За ініціативи НОК України родзинкою заходу, що цьогоріч проходить під гаслом «Заряджайся спортом», став Всеукраїнський флешмоб «Олімпійська зарядка».

До челенджу в краматорському парку долучилися майже 400 учасників – вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, учні навчальних закладів, любителі здорового способу життя, у тому числі особи з інвалідністю.

Кожен із присутніх мав можливість повторити динамічні рухи зарядки, яку на Донеччині презентували: майстер спорту України з легкої атлетики, директор Школи вищої спортивної майстерності, член Виконкому Відділення НОК України в Донецькій області Крістіна Русінова, майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, учасник ХХІХ Олімпійських Ігор (Пекін, 2008 р.) Максим Коротун, майстер спорту України з легкої атлетики, бронзова призерка І Юнацьких Олімпійських ігор у потрійному стрибку (Сінгапур, 2010 р.) Ганна Александрова, заслужений тренер України з тхеквондо ВТФ Юрій Бірюков, майстер спорту України з карате JKS, срібний призер чемпіонату світу серед юніорів Ілля Пархоменко, фітнес-тренер і громадська активістка Оксана Деркач.

Після руханки всі бажаючі вийшли на символічний забіг в одне коло по стадіону. А далі хлопці та дівчата розділилися на групи: задля відвідання спортивних локацій з воркату та гри корнхол, визначення найспритніших у естафетах, а також найрозумніших у олімпійській вікторині. Показовий виступ та відкрите тренування дітям подарували вихованці карате клубу «Tetsu Ryu». Окрім цього, свої майстер-класи провели представники спортивної гімнастики, футболу та самбо.

Учасників Олімпійського дня заохотили подарунками з олімпійською символікою, які вручили представники організаторів заходу: заступник голови регіонального відділення НОК України Дмитро Подопригора, член виконкому регіонального відділення НОК України Ігор Нестеренко та начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Краматорської міської ради Марина Настенко. Завершилося свято теплим спілкуванням між юними й провідними спортсменами Донеччини та фотосесією.

 
 
 
 
 
 
 
24.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах