Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Допризовники Донеччини гідно виступили у фіналі Всеукраїнської спартакіади в Харкові

З 11 по 15 травня на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба відбулися фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді-2021.

Протягом п’яти днів у запеклих спортивних баталіях юнаки демонстрували влучність, силу та витривалість. До програми спартакіади увійшли сім видів випробувань (військово-спортивне семиборство): біг на 100 метрів, подолання смуги перешкод (загальна контрольна вправа), підтягування на перекладині, плавання на 50 метрів, стрільба з пневматичної гвинтівки, метання гранати Ф-1 на дальність, біг на 1500 метрів.

За підсумками боротьби у особистому заліку в активі допризовників Донецької області виявилося дві срібні та чотири бронзові нагороди.

«Срібло» здобули: у плаванні на 50 метрів із результатом 29 секунд – Герман Фельчак зі Слов’янська, у метанні гранати на дальність з результатом 48,3 метри – Максим Курінний з Лиману.

Бронзовими призерами змагань стали: Давид Зазімко із Селидового (біг на 100 метрів, 12,3 сек.), Владислав Єрмаков зі Слов’янська (плавання на 50 метрів, 31,3 сек.) та Іван Мамарев (стрільба та біг на 1500 метрів).

У командному заліку за результатами семиборства збірна Донеччини посіла третю сходинку.

Зазначимо, що від нашого регіону на змаганнях виступила команда, сформована після обласного етапу спартакіади, який відбувся з 28 по 30 квітня в Покровську та Кураховому. До складу збірної увійшли представники Маріуполя, Слов’янська, Селидового, Вугледару та Лиману.

 
 
 

Для довідки:

Спартакіада серед допризовної молоді проводиться щорічно з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях, рятувальних та інших спеціальних службах.

Основними завданнями Спартакіади є формування та пропаганда здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту.

 
 
19.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах