Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули повний комплект нагород на Кубку України в багатоденній гонці

5-9 травня в місті Біла Церква відбувся відкритий Кубок України з велоспорту на шосе у багатоденній гонці серед чоловіків та жінок, де представники Донеччини здобули «золото», «срібло» і «бронзу».

Усього від Донецької області на змаганнях виступили 12 спортсменів – вихованці Школи вищої спортивної майстерності, Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту та Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки. Велосипедисти боролися із суперниками та непростими погодними умовами (сильний вітер та дощ) протягом 4 етапів – трьох групових гонок (120 км, 140 км, 120 км) та індивідуальної гонки на час 20 км.

За підсумками чоловічих командних змагань золоті медалі здобула збірна Донецької області, у складі якої були Даніїл Нікулін (ОСДЮСШОР - ШВСМ), Анатолій Будяк, Максим Васильєв, Андрій Кулик і Ростислав Жуковський (усі – ШВСМ). Із результатом 29:36,40 вони випередили велосипедистів Черкащини (29:41.05) і Київщини (29:43,29).

Окрім цього, у індивідуальному заліку серед чоловіків Максим Васильєв виборов «бронзу».

Серед жінок спортсменки Донеччини стали срібними призерками з часом 26:48,54, поступившись представницям Житомирщини (26:30,24) і випередивши суперниць із Миколаївщини (27:03,43). Цей результат нашому регіону забезпечили Валерія Кононенко (ШВСМ), Алла Марущук, Олена Ребракова (обидві – ОСДЮСШОР з велоспорту, Донецька обласна штатна команда резервного спорту) і Катерина Кондрашова (ДОСКСП ім. С.Бубки).

13.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах