Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Маріуполі реконструюють олімпійський басейн «Нептун»

Три спортивних інфраструктурних проєкти Донецької області включено в рамках реалізації на 2021 рік програми «Велике будівництво», що була ініційована президентом України Володимиром Зеленським. Одночасно з будівництвом фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейном «H2O-Classic» у Краматорську та велокомплексу в Лимані проводиться масштабна реконструкція басейну «Нептун» у місті Маріуполь.

7 квітня з ходом оновлення об’єкту ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик і заступник Маріупольського міського голови Олександр Кочурін.

Дотримання графіку проведення робіт, нагальні питання та шляхи їх вирішення обговорили з представниками підрядної організації – ТОВ «Компанія «Азов Бізнес Консалтінг». Під час реконструкції поставлено завдання максимально врахувати всі сучасні вимоги, які дозволять проводити якісний тренувальний процес та змагання всеукраїнського рівня, у тому числі за участю спортсменів з інвалідністю.

Станом на сьогоднішній день у будівлі, зведеній ще в 1970 році, виконано демонтаж старих комунікацій, улаштування вітражів, монтаж електричних мереж. Проєктом передбачено облаштування 50-метрового басейну, дитячого басейну, тренувальних спортзалів, а також благоустрій прилеглої території. Наразі виконуються роботи з розширення чаші басейну, демонтаж плитки, залізобетонних конструкцій, улаштування гіпсокартону в роздягальнях та у сходових маршах.

Очікується, що в оновленій споруді буде створено комфортні умови для занять з п’яти олімпійських видів спорту: плавання, стрибків у воду, водного поло, синхронного плавання та стрибків на батуті.

 
 
 
 
 
07.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах