Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Три «золота» борці Донеччини греко-римського стилю здобули на чемпіонаті України серед кадетів

2-4 квітня в Києві відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів, який зібрав кращих представників вікової групи до 17 років з різних куточків держави.

Від Донеччини на змаганнях тріумфально виступили три спортсмена Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2021 рік, борці Школи вищої спортивної майстерності. Кожен з них піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Нікіта Дементієв з Маріуполя, вихованець Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна, став переможцем у ваговій категорії до 45 кг. У фіналі Нікіта довів перевагу над Дмитром Дем’яновським із Сумської області.

Два «золота» до скарбнички регіону додали вихованці ДЮСШ № 1 Краматорської міської ради Іван Цибанев та Владислав Луб, суперниками яких у фіналі категорій 80 кг та 92 кг відповідно були Кирило Яшкін з Київщини та Валерій Галамба із Закарпаття.

Відзначимо, що національна першість мала статус відбіркової до чемпіонату Європи, який заплановано провести в червні у Болгарії.

 
 
05.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах