Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули 5 медалей чемпіонату України на треку в олімпійських номерах програми

12-14 березня в місті Львів відбувся чемпіонат України з велоспорту на треку в олімпійських номерах програми серед чоловіків, жінок, юніорів і юніорок – змагання стали відбірковими до чемпіонатів Європи та світу 2021 року.

Від Донеччини на турнірі виступили 2 представники Школи вищої спортивної майстерності, 4 вихованця Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту з міста Лиман та 8 вихованців Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки. У їх активі – 5 нагород за підсумками командної гонки переслідування на 4 км: чотири золотих і одна срібна.

Серед чоловіків наші велосипедисти піднялися на дві перші сходинки п’єдесталу пошани. «Золото» з результатом 4 хвилини 17,091 секунд вибороли Даніїл Нікулін, представники Львівщини Микита Яковлев, Олександр Кривич та Олександр Сметанюк із Вінниці. «Срібло» з результатом 4 хвилини 25,513 секунд здобув Ілля Клепіков разом зі спортсменами Миколаївської області.

Ще три золоті медалі принесли вихованці ОСДЮСШОР, спортсмени-інструктори Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2021 рік. Дмитро Полупан у команді з Володимиром Кондратенком, Святославом Горбовим (Львівська область) і Валентином Кабашним (Харківська область) з часом 4.28,396 були поза конкуренцією серед юніорів. Алла Марущук та Олена Ребракова разом із представницями Миколаївщини Анною Колежук та Єлизаветою Голод з результатом 5.00,819 святкували впевнену перемогу серед юніорок.

Таким чином, велосипедисти Донеччини підтвердили своє право на участь у чемпіонаті Європи та чемпіонаті світу, що заплановано провести в квітні та вересні 2021 року відповідно.

 
 
16.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах