Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На турнірі пам’яті Олександра Колчинського борці Донеччини здобули три «золота» і «бронзу»

19-21 лютого в Києві на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Олександра Колчинського.

За підсумками змагань у активі спортсменів Донецької області виявилося чотири медалі: три золоті та одна бронзова.

Нікіта Дементієв з Маріуполя, вихованець Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна, спортсмен Школи вищої спортивної майстерності та спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2021 рік, став кращим у ваговій категорії до 45 кг. Нікіта здобув чотири перемоги, у фіналі довівши перевагу над Дмитром Дем’яновським із міста Конотоп Сумської області.

Іван Цибанєв, вихованець ДЮСШ № 1 Краматорської міської ради та спортсмен ШВСМ, також виграв чотири свої сутички у ваговій категорії до 80 кг, у фіналі здолавши представника Харківської області Рамазана Пашаєва.

Ще один краматорчанин Владислав Луб, вихованець ДЮСШ № 1 міської ради, спортсмен ШВСМ та спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2021 рік, був найсильнішим у ваговій категорії до 92 кг. На його рахунку – три перемоги, і вирішальна за «золото» над Давидом Артюшенком з київської команди ДЮСШ «Атлант».

Бронзовим призером у категорії до 92 кг став Іван Солодуха з Маріуполя, вихованець міської комплексної ДЮСШ «Прометей».

 
 
25.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах