Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Миронівському меморандум про співпрацю уклали поліція Донеччини та обласна спортшкола з видів боротьби

25 грудня в селищі міського типу Миронівський відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області та комунальним позашкільним навчальним закладом «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з видів боротьби».

Підписи під документом поставили начальник ГУНП в Донецькій області, генерал поліції III рангу, голова громадської організації «Донецька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» Микола Семенишин та директор КПНЗ «ОСДЮСШОР з видів боротьби», майстер спорту України міжнародного класу з боротьби греко-римської Олександр Соколов. Метою меморандуму проголошено консолідацію зусиль, спрямованих на реалізацію державної політики в сфері захисту прав дітей шляхом популяризації здорового способу життя.

«Спільна діяльність, що передбачає залучення хлопців і дівчат до фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів, забезпечення їх змістовним дозвіллям та відпочинком, дозволить уберегти дітей від скоєння правопорушень і негативних явищ. Разом ми маємо зробити спорт доступним для підростаючого покоління – це дуже добрий метод виховання і профілактики злочинності», - наголосив Микола Семенишин.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик відзначив, що з 2002 року в Миронівському під керівництвом тренера-викладача Олександра Житюка працює відділення обласної спортшколи з такого олімпійського виду боротьби, як дзюдо. У 2019-му його розвиток отримав новий імпульс завдяки реконструкції приміщення для тренувань (по вул. Шкільній, 1), яка відбулася в рамках реалізації «проєкту мирного співіснування» Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

 
 
 

Володимир Мицик нагородив листами подяки управління Миколу Семенишина та Олександра Житюка, а також вручив посвідчення кандидатів у майстри спорту України двом вихованцям обласної спортшколи.

Почесні гості змогли ознайомитися з майстерністю в показових виступах юних і більш досвідчених дзюдоїстів смт Миронівський, що мають досягнення всеукраїнського рівня. Микола Семенишин та Олександр Соколов подякували спортсменам за цілеспрямованість та жагу до самовдосконалення, і передали їм подарунки для покращення тренувальних умов: нову бігову доріжку, кімоно, спортивні костюми та кросівки.

 
 
 
 
Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням).
25.12.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах