Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів листопада 2020 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню листопада 2020 року визначено кращих спортсменів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнаний Даниїл Болдирев – заслужений майстер спорту України зі скелелазіння, який вперше у кар’єрі став чемпіоном Європи у виді програми «швидкість», при цьому маючи в активі «золото» чемпіонату світу та Кубку світу. Відповідно звання тренера місяця отримала його особиста наставниця, заслужений тренер України зі скелелазіння Ірина Зубко.

 

Заслужений майстер спорту України з боротьби самбо Владислав Руднєв, який у листопаді 2020-го третій рік поспіль здобув звання чемпіона світу в бойовому розділі, відзначений у категорії «Неолімпійські види спорту».

 

Переможцем номінації «Кращий спортсмен» у видах спорту серед осіб з інвалідністю став Ігор Ярмонов – заслужений майстер спорту України з шахів, срібний призер першої (командної) FIDE онлайн-олімпіади серед шахістів з обмеженими можливостями.

11.12.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах