Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Ярмонов допоміг українській збірній стати другою на онлайн-олімпіаді з шахів

З 21 по 27 листопада відбулася перша FIDE онлайн-олімпіада з шахів серед людей з обмеженими можливостями. За допомогою комп’ютерної мережі змагання зібрали майже 400 учасників з 61 команди 44 федерацій. Згідно з регламентом, проведено сім турів із контролем часу 25 хвилин (на партію) + 10 секунд (на хід).

Україну на змаганнях представили три шахові збірні за нозологіями, у складі яких було 4 спортсмени з Донецької області – заслужений майстер спорту України Тетяна Бакланова (Маріуполь, вади слуху), майстер спорту України Олексій Філіппських (Краматорськ, вади слуху), кандидат у майстри спорту України Владислав Покотаєв (Маріуполь, вади слуху) та заслужений майстер спорту України, міжнародний майстер з шахів Ігор Ярмонов (Маріуполь, ураження опорно-рухового апарату).

За підсумками турніру команда «Україна-3» з Ігорем Ярмоновим у складі посіла другу сходинку. Наші шахісти з ураженнями опорно-рухового апарату перемогли збірні «Індія-3», «Бангладеш», «Білорусь», «В’єтнам», «Ізраїль», «Німеччина». Ярмонов зіграв 6 партій на найсильнішій дошці та набрав 4,5 очка (3 перемоги та 3 нічиї).

Команда «Україна-2» з Тетяною Баклановою, Олексієм Філіппських та Владиславом Покотаєвим були сильнішими за збірні «Туреччина-2», «Індія-4», «Білорусь», «Філіппіни-2», зіграли внічию зі збірною «Туреччина-1».

Повні результати командного заліку – за посиланням. Із розташуванням команд у розрізі індивідуальних виступів спортсменів можна ознайомитися тут.

30.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах