Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: реконструкція стадіону імені Юрія Скиданова в Слов’янську вийшла на фінішну пряму

На фінальному етапі перебуває реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» міста Слов’янськ, яка проходить у рамках програми президента України «Велике будівництво». Найближчими днями мають налагодити зовнішнє освітлення, встановити сучасне електронне табло, а також завершити благоустрій території.

1 жовтня з ходом реалізації проєкту ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, Слов’янський міський голова Вадим Лях і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

У спілкуванні з представниками підрядника, яким виступає ТОВ «Моноліт-центр», було визначено, що очікуваною датою отримання документу про введення стадіону в експлуатацію є 9 жовтня.

Станом на сьогоднішній день навколо футбольного поля 105х68 метрів з натуральним газоном, який є одним із кращих у Донецькій області, облаштували бігові доріжки з сучасним гумовим покриттям. На трибунах встановили 2,5 тисячі нових глядацьких сидінь. Збудували тенісний корт, універсальний майданчик для гри у волейбол та баскетбол, міні-футбольне поле. Залишковими є роботи з налагодження зовнішнього освітлення, улаштування сучасного електронного табло та завершення благоустрою.

Загальна кошторисна вартість проєкту склала 38,2 млн грн – це кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету. Замовником робіт є управління житлово-комунального господарства Слов'янської міської ради.

 
 
 

Нагадаємо, до переліку об’єктів Донецької області в рамках національного проєкту «Велике будівництво» потрапило 5 стадіонів. Першими завершили роботи в Краматорську: у травні – на критому футбольному полі зі штучним покриттям у міському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького», у вересні – на спортивно-оздоровчому комплексі по вулиці Парковій. Споруджений «з нуля» стадіон невдовзі відкриють у місті Волноваха, відреконструйований стадіон «Шахтар» – у місті Селидове.

01.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах