Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Четвертий традиційний навчально-тренувальний збір регбістів Донеччини пройшов у Юр’ївці

З 3 по 13 серпня спортивна база відпочинку «Олімп» в селі Юр’ївка (Мангушський район) стала місцем проведення четвертого щорічного навчально-тренувального збору команд Донецької області з регбі та регбіліг.

Навчально-тренувальний збір «Summer rugby camp «Yuryevka-2020» залучив 30 спортсменів, які під керівництвом тренерів Ігоря Юркіна (місто Покровськ) і Володимира Лисенка (місто Селидове) вели підготовку до чемпіонатів України.

Навчально-тренувальний процес був спланований відповідно до вимог протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) - заняття проводилися в групах до 10 осіб з обов’язковим температурним скринінгом.

Кожний день розпочинався ранковою пробіжкою і зарядкою. Спортсмени тренувалися двічі на день, брали участь у змаганнях з метання, пляжного волейболу, тенісу настільного, футболу, у спортивно-інтелектуальній грі «Сходження на Олімп», на кращу фігуру з піску, плавання і пляжного регбі.

Не забували учасники традиційних зборів і про активний відпочинок, - доброю традицією стало проводити вечорів біля вогнища з виконанням гімну регбістів Донбасу. Відновлювання після фізичних навантажень забезпечували збалансоване харчування, сауна і восьмигодинний сон.

Кульмінацією навчально-тренувального збору стало проведення на ігровому полі дитячого оздоровчого центру «Райдужний» с. Юр’ївка чемпіонату Донецької області з регбіліг серед юнаків 2006-2007, 2008 рр. н. і молодше. Серед юнаків U-14 кращою стала команда ДЮСШ м. Селидове, а серед юнаків U-12 перемогу святкувала ДЮСШ м. Покровська.

Федерація регбі Донецької області висловила подяку начальнику управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимиру Мицику, начальнику управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Олександру Швайку, а також батькам спортсменів за підтримку.

18.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах