Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Схід і Захід разом»: Донеччина вітає учасників змагань, присвячених 70-річчю утворення ВФСТ «Колос»

31 липня в Святогірську на базі КП «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» відбулося урочисте відкриття змагань «Схід і захід разом!», присвячених 70-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Традиційний захід, що об’єднує спортсменів сільської місцевості з різних регіонів України, цього разу зібрав чотири команди: Донецької, Луганської, Львівської та Дніпропетровської областей. Учасників на гостинній землі Донеччини привітали заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

«Сьогодні нам дуже приємно продовжувати гарні традиції, започатковані чотири року тому. Змагання «Схід і Захід разом» – це найкраще підтвердження того, що спорт об’єднує Україну, виконує патріотичну місію, несе мир і добро. Нехай спортивна боротьба та дружнє спілкування принесуть нашим гостям тільки позитивні емоції!» - сказав у вітальному слові Вадим Філашкін, вручивши представникам команд пам'ятні сувеніри.

«Люди сільської місцевості завжди славилися своєю силою й витримкою, спортивним духом. Висловлюємо подяку та шану командам, які завітали до нас, і з нагоди 70-річчя утворення Всеукраїнського ФСТ «Колос», що відзначатиметься 19 серпня, щиро бажаємо міцного здоров’я, незначної віри у власні можливості та енергії задля нових перемог і здобутків!» - привітав гостей Володимир Мицик.

Учасники змагань «Схід і захід разом!», які триватимуть з 31 липня по 1 серпня, виявлять переможців у шести видах спорту: армспорті, волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, шахах і шашках. Кращі з кращих будуть нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 
 
 
31.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах