Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Слов’янську реконструюють стадіон імені Юрія Скиданова

У рамках програми «Велике будівництво», що була ініційована президентом України Володимиром Зеленським, триває реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» міста Слов’янськ. Наразі завершуються підготовчі роботи для установки нових глядацьких сидінь на трибунах та влаштування основи під бігові доріжки.

20 липня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в Слов’янську робочу нараду, де разом із міським головою Вадимом Ляхом проінспектували хід реалізації проєкту.

Особливу увагу керівництво області звернуло на необхідність усунення недоліків, які в ході моніторингу виявила комісія Кабінету Міністрів України. Представники підрядника – ТОВ «Моноліт-центр» – запевнили, що роботи виконуються згідно раніше затвердженого графіку завдань, розписаного до 1 жовтня 2020 року.

На сьогоднішній день завершуються підготовка асфальтової основи під облаштування бігових доріжок навколо існуючого футбольного поля 105х68 метрів, а також фарбування вхідної групи стадіону та адміністративного корпусу. Виготовлено опори під установку 2,5 тисяч глядацьких сидінь на трибунах, завершено укладку першого шару щебня під облаштування спортмайданчиків: тенісного корту, міні-футбольного поля, універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол. Проходить спорудження огорожі по периметру стадіону.

Згідно проєкту, вартість оновлення стадіону складе 35469,872 тис. грн., з яких 31922,884 тис. грн. – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, 3546,988 тис. грн. – кошти міського бюджету. У режимі реального часу мешканці Донеччини можуть спостерігати за реконструкцією завдяки встановленим на об’єкті вебкамерам: http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera27http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera28http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera29.

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми Президента України, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури, було відкрито перший у країні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».

 
 
 
20.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах